Този сайт се поддържа и популяризира от оживяли, които вече са победили рака и от доброволци

                 

 

  

Какво представлява Системата Cancer Cure Clinic Online
(Противоракова Клиника Онлайн)
– и как работи тя? 


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО на Системата Cancer Cure Clinic Online.

Системата Cancer Cure Clinic Online има за цел да даде представа за правилната методология за лечение на множество болести, обявени за „неизлечими”, в това число и рак от всички видове и превенция на рака с хранене и натурални средства, включени в превентивния и терапевтичен комплекс Wellness стратегия – на отец Иоан Василевски (Православен Свещеник и изследовател). Wellness стратегията на отец Иоан Василевски съдържа: (а) Методологията на Н.Шевченко, (б) Методологията на Dr Miller, (в) Методологията на отец Иоан ЛЕБЕЛ – ЛЕчение БЕз Лекарства и др. модули.

Някои детайли:
 
(а) Превантивната и Терапевтична Методология на украинския учен Н.Шевченко лекува напълно и окончателно и завинаги всички видове рак – и е официално призната от Държавната Медицинска Комисия на Руската Федерация през 1997 г., когато е издаден също и патент на изобретение

№ 2075313 (13).
Тази Методология е световно известна с името на
украинския учен Н.Шевченко, но е постигната от група учени. Ето оригиналния патент и затова е на руски:
www.virt.us/Shevchenko-patent
През 2013 г., отец Иоан Василевски направи някои усъвършенствания на Метода на Шевченко – добави някои буустери (усилители) и добавки. Тези усъвършенствания бяха възприети също и от самия Шевченко – така че сега той вече е започнал да препоръчва на всички хора тези добавки (плюс някои други, но ги препоръчва от свое име) – и така Методологията е сега различна на вид и ефектът от нейното прилагане е значително увеличен.

(б) Превантивната и Терапевтична Методология на Доктор Миллер (или Veloci Tea) е най-мощния буустер (усилител) на Терапията на Шевченко при лекуване на рак (от всеки тип)! Чаят Veloci Tea е показал на практика че работи в мощна синергия с Терапията на Шевченко и усилва нейната ефективност в пъти. В някои особено трудни случаи на рак двете Терапии заедно работят перфектно!

Доминиращата медицина все още не е в състояние да намери "лечение на рака", а болестта рак се е превърнала в световна епидемия от зашеметяващи размери. Нека споменем само два примера, които говорят сами за себе си:

1) Първи пример. Въпрос: Защо Стив Джобс почина от рак?
Той, с неговите милиарди, е имал достъп до всички супер-хипер методи на доминиращата медицина! Ако поне един от тях можеше да лекува рак - сега той със сигурност щеше да е жив. Някой друг може да не е, но специално той със сигурност щеше да е жив!
Въпреки това Стив Джобс почина от рак! ... Така че аз питам: ЗАЩО?

2) Втори пример. Също така данните от статистиката говорят сами:
- В началото на 1900, един на всеки 20 души в световен мащаб е имал рак
- През 1940, един на всеки 16 души е имал рак
- през 1970 г. – всеки 10-ти жител на планетата е имал рак
- през 2008 г. – всеки 3-ти
- за 2020 г. – прогноза:
всеки втори жител на планетата ще има рак! 
Тук, обаче, трябва да се има предвид следното нещо: Тези 50 % които няма да имат рак, не означава че ще бъдат здрави! Съвсем не! Те ще бъдат увредени от множество най-различни болести, идващи от токсините които са пръснати навсякъде в отровения свят в който живеем – в храните, в почвата, във водите, в окръжаващата среда.

Печалното е това, че хората четат тези данни, четат информация, статистика, но не взимат предпазни мерки!
Хората чакат да се разболеят от рак (и ред други болести) – и чак след това започват в паника да се чудят как да се излекуват.
Защо е нужно да чакаш болестта да те атакува и да ти нанесе вреда – и едва след това в паника да се чудиш как да се лекуваш? – Профилактиката е много по-лесна от лечението!
Те постъпват така неразумно защото всеки си мисли: „РАК – това се случва на другите – не на мен!” Това е много наивна надежда – всички които са умряли от рак, са разчитали точно на това! – а колко по-лесно е било да предприемат профилактични мерки – и да са живи!!!

Кой е правилният начин да се действа?

Отидете на някой от персоналните сайтове на системата «Cancer Cure Clinic Online», натиснете бутона за контакт
«ContactUS»

или тук - www.virt.us/ContactUS 
и получете безплатна информация за:
1) Как да се вземат превантивни мерки на време
ИЛИ
2) Как да започнете терапията (ако сте с диагноза) – и да бъдете напълно излекувани от рак напълно и окончателно – завинаги!
 


 

Въпроси, които са ни задавали
за Системата
«Cancer Cure Clinic Online» -
и Отговори на тях
:

01. Въпрос: Лечение и бизнес. Безплатно ли е лечението на рак, или вие търгувате с Терапията на Шевченко?

Отговор: Ние не търгуваме с Терапията на Шевченко – ние даваме всичката информация за нея безплатно, а ингридиентите всеки си ги намира от магазините – а не ги купува от нас, нито пък взимаме комисионна от това, магазини има по цял свят – хората ни казват безплатно къде са намерили качествени съставки и ние безплатно съобщавам на тези които се лекуват.
Освен това – ние никого не лекуваме! Нямаме право на това! Ние даваме всичката информация за Терапията безплатно, а всеки сам си намира ингридиентите от магазините – и се лекува сам. Лечението е просто, описано е в книгата на Шевченко и всеки сам може да го осъществи за себе си. А за това, което не е описано в книгата – например новите усъвършенствания на Терапията, направени от отец Иоан (буустерите към Терапията), възприети от Шевченко и разпространявани от самия него (но от свое име) – за тях също даваме информация безплатно и хората си ги купуват сами от магазини или от аптеки.

02. Въпрос: Но вие продавате Профилактичния и терапевтичен Чай
Veloci Tea на персоналните сайтове на Системата «Cancer Cure Clinic Online» като казвате, че този Чай е най-мощният буустер (усилител) на Терапията на Шевченко!
Значи не всичко при вас е безплатно – нали така?


Отговор: Профилактичният и терапевтичен Чай
Veloci Tea, много правилно казано, е най-мощният буустер (усилител) на Терапията на Шевченко при лечението на рак (от всеки тип)! Той струва пари и го продава Компанията Whole Wellness Club, а не ние – и затова той трябва да се купи от Компанията. А ние нямаме икономическата възможност да го купуваме от Компанията да го подаряваме на всеки – и въпреки това, когато сме могли, ние сме подарявали на хора които нямат възможност. Ние също си купуваме за себе си чай от Компанията – защото се нуждаем от него за нашето здраве!
Всеки има възможността да стане както клиент, така и дистрибутор на Чая, като отвори свой акаунт в Компанията
Whole Wellness Club – ВСЕКИ без изключение! – както този който се лекува от рак, така и този който иска профилактика. Когато препоръчва на други хора да си купуват Чай от Компанията като популяризира своя акаунт в Компанията Whole Wellness Club – всеки, както клиентът така и дистрибуторът, получават комисионни от Компанията за всяка поръчка на Чай, направена по негова препоръка.

3. Въпрос: Каква е връзката между двете системи – от една страна Компанията
Whole Wellness Club, а от друга – Системата «Cancer Cure Clinic Online»?

Отговор: Освен акаунт в Компанията – също така всеки, както клиентът така и дистрибуторът, може да получи и свой сайт в Системата
«Cancer Cure Clinic Online» - и той да бъде свързан с неговия акаунт в Компанията Whole Wellness Club. В този случай двете системи действат в интеграция:
- Чрез акаунт в Компанията
Whole Wellness Club се извършва дистрибуция (а по-точно рекомендация) на Терапевтичния и Профилактичен Чай и на други продукти за здравето (но не и на съставки за Терапията на Шевченко – тях всеки ги търси сам в магазините)
- А чрез Системата
«Cancer Cure Clinic Online» - всеки дава безплатно информация на хората и те се лекуват безплатно за тях.

Когато някой получи и свой сайт в Системата
«Cancer Cure Clinic Online» и той бъде свързан с неговия акаунт в Компанията Whole Wellness Club – тогава той се занимава вече не само с дистрибуция на чай и продукти от Компанията, а неговата дейност се издига на много по-високо благородно ниво:
- Като популяризира своя сайт в Системата
«Cancer Cure Clinic Online» - той дава безплатно информация на хората и те се лекуват безплатно за тях!
А ако някой иска да си поръча Чай – тогава той получава комисионни, защото Чаят струва пари и
се продава от Компанията. А и чаят сам по себе си е изключително полезен за здравето (освен че е приятен на вкус) – който е купил, е останал благодарен! До сега не знам нито един случай на недоволство. Дистрибуцията на Чай може да бъде само похвална – защото носи на хората здраве и живот! Освобождава от токсини, лекува от много болести, въобще помага на човек да оцелее в този отровен свят. Ето така дистрибуцията се превръща в едно високо благородно дело!

4. Въпрос: А има ли такава опция, при която да може някой да работи само доброволно?

Отговор: Ако някой
не иска да бъде дистрибутор – тогава той може да работи като доброволец и да популяризира своя сайт «Cancer Cure Clinic Online» без да получава комисионни, а само да дава безплатно информация на хората и те се лекуват безплатно за тях. В такъв случай на неговият сайт стои дистрибуторски линк на неговия спонсор, защото Чаят няма как иначе да се получи, освен като се купи от Компанията.
Но ако доброволецът промени мнението си, той може просто да кликне на своя сайт на линка на своя спонсор, да се присъедини към клуба и самият той да стане дистрибутор.
Тогава на неговия сайт «Cancer Cure Clinic Online» външно нищо не се изменя, само се сменя линка и се поставя неговия уникален дистрибуторски линк – и тогава при поръчки на Чай той получава комисионни от Компанията.
Всичката тази информация е явна, няма нищо тайно, няма „подводни камъни”, всеки може да я получи тази информация – както на сайта на Компанията, така и на сайта на Системата «Cancer Cure Clinic Online» – и даже в детайли, във фомата „Узнайте как.” – като се абонира за
безплатния курс: КАК да печелите пари, докато печелите здраве? (8 писма, по 1 всеки ден)

НА АНГЛИЙСКИ

 

НА РУСКИ


Find out HOW!

 


Узнайте как!

5. Въпрос: Как беше създадена Системата «Cancer Cure Clinic Online»?

Отговор: Първоначално тя не съществуваше и ние с моите единомисленици просто разпространявахме безплатно информация за лечението на рак с Терапията на Шевченко. Но това не беше ефективно, защото всеки доброволец колкото и да е ентусиазиран, той има свои домашни задължения, своя заетост, не може да отделя много време за безплатен труд и така ентусиазмът в крайна сметка затихва в една или друга степен. Това е така във всяка сфера на дейност. Пробвайте – и ще се уверите! ...

Тогава се роди идеята да създадем работа за хората – и всеки да има свой сайт, чрез който да прави своя бизнес като дистрибутор на инфопродукти – а успоредно с това на неговия сайт да присъства информация за лечението на рак, която да се дава безплатно на хората.
По този начин разпространителят нищо не губи, той не губи време, той работи - но паралелно със своята работа той "носи на своя гръб" (на своя сайт) безплатна информация за хората които се нуждаят от лечение - така той им дарува безплатно живот! По този начин въпросът за активизирането на безплатното разпространяване на лечението беше решен брилянтно.

Впоследствие се оказа че вместо да бъде дистрибутор на инфопродукти, много по-добре ползователят на сайта може да бъде дистрибутор на профилактичния и терапевтичен Чай – още повече че ние установихме на практика, че този Чай е най-мощният буустер (усилител) на Терапията на Шевченко при лечението на рак (от всеки тип)! Чаят Veloci Tea е показал на практика че работи в мощна синергия (съдействие) с Терапията на Шевченко и увеличава нейната ефективност в няколко пъти. В особено трудни случаи на рак двете Терапии заедно работят перфектно!

Когато установихме този факт, ние бяхме във възторг от резултата! Така всяка идея за дистрибуция на инфопродукти отпадна – беше установено окончателно решението за дистрибуция на профилактичния и лечебен Чай – и така ние с моите сътрудници поставихме началото на раждането на Системата «Cancer Cure Clinic Online». Тя беше създавана в продължение на 4 години и завършена в началото на тази година, но през цялото време ние не сме спирали да разпространяваме безплатно информация на хората да се лекуват от рак. Продължаваме и до днес. За целия този период от 2008 година до днес можем да посочим много примери на хора, които са се излекували чрез получената от нас информация – те са живи сега и с тях може да се разговаря, но не е възможно да се даде точна статистика колко точно са те – защото някои просто благодарят и си отиват, а други не желаят да се знае че са боледували от рак защото считат че това би могло да им навреди (например за бъдещ брак). Но най важното е това:
- До сега който е дошъл при нас на време (ако е имал поне месец и половина време за живот и лечение) и ако е следвал инструкциите стриктно – той се е излекувал!
Това е толкова велика радост в живота – да виждаш с очите си как човек, ОБРЕЧЕН на смърт, оживява и става нормален жив и здрав човек!
Този който не е изпитвал тази радост – той не я познава и не може да си я представи!


Познават ли лекарите от доминиращата медицина тази радост? НЕ! – защото те не са излекували никого от рак! – и с методите на доминиращата медицина те и не могат да излекуват рак – даже и теоретически това е невъзможно!
(виж - ТРИ причини поради които с операция, лъчетерапия и химиотерапия не може да се излекува рак даже и теоретически. Изследване на Свещеник Иоан Василевски – на 4 езика:
www.virt.us/Three-reasons.en
www.virt.us/Three-reasons.ru
www.virt.us/Three-reasons.gr
www.virt.us/Three-reasons.bg
Виж също
за официалното Статистическо Изследване, проведено Комисия Американски Лекари в цял свят в продължение на 12 години, представено от Dr. Peter Glidden: www.virt.us/Glidden)
Единственото което могат да излекуват, това е – доброкачествен тумор. А за злокачествен тумор (и въобще всеки друг вид рак) те не само не могат да постигнат пълно излекуване, но те даже са извратили самото понятие „излекуван” и то не е същото както при пълното излекуване на доброкачествения тумор! При злокачествен рак те наричат „излекуван” състоянието на ремисия – при което те не са излекували болестта, тя остава в организма, но е временно „заспала” (казано на прост език), а когато се „събуди” – следва смърт от рак! Как може лекарите да наричат такъв човек "излекуван" ???...

Така че лекарите от доминиращата медицина не са излекували никого от рак, защото с методите на доминиращата медицина те и не могат да излекуват рак – даже и теоретически това е невъзможно! Затова те не са изпитвали тази велика радост в живота – да виждаш с очите си как човек, обречен на смърт – оживява и става нормален жив и здрав човек! Затова те и не познават тази велика радост в живота и не могат да си я представят – защото онзи, който не е изпитвал тази радост – той не я познава и не може да си я представи!
Затова всеки път когато някой се излекува от рак (което, разбира се, е възможно само с правилния метод) – те гледат старите документи от болестното състояние, изследвания и всичко – гледат и новите след излекуването и недоумяват и, като правило отговарят: „Това е невъзможно! Тук има някаква грешка! Тук не е имало въобще рак – ние сме направили грешка в диагнозата!...”
Това е защото тази радост – те самите да излекуват някого от рак – за тях е непозната! Те я познават за други болести и критически състояния – но не и за човек обречен на смърт от рак!

А ние, сътрудниците в Системата «Cancer Cure Clinic Online», изпитваме постоянно тази велика радост в живота – да виждаш с очите си как човек, ОБРЕЧЕН на смърт, оживява и става нормален жив и здрав човек! – защото до сега всеки който е дошъл при нас на време (ако е имал поне месец и половина време за живот и лечение) и ако е следвал инструкциите стриктно – той се е излекувал!

По този начин вече расте една съвсем нова генерация от хора – такива които не се страхуват от рак! - такива които са победили рака в своя живот – било като са се излекували от него завинаги, или като са го предотвратили в себе си, така че никога да не се разболеят от него. Това е самата реалност!
Ефективно Лекарство от рак вече ИМА – и то работи перфектно!

Сега вие получихте основна информация за това – какво представлява
Системата «Cancer Cure Clinic Online» и как работи тя – и, ако желаете, имате реалната възможност да станете един от нас като се присъедините към тази нова генерация от хора! – просто кликнете на контактната форма на този сайт, или тук www.virt.us/ORDER-Site.bg и попълнете данните за да получите безплатно за вас (а) вашия персонален сайт и (б) инструкциите как да се ползвате от него, като дарявате безплатна информация на хората които се нуждаят от лечение – и така да им дарувате безплатно живот!

А, ако искате да получите още повече информация в детайли и желаете тази високо благородна дейност да извършвате не безплатно а срещу добри комисионни (до 60% от цената на Чая!) – попълнете своите данни в тази абонаментна форма и вие ще получите безплатния курс:
- КАК да печелите пари, докато печелите здраве? (8 писма, по 1 всеки ден)

 

НА АНГЛИЙСКИ

 

НА РУСКИ


Find out HOW!

 


Узнайте как!
Освен рака, има също и други опасности,
които могат да бъдат избегнати
с превантивна терапия.


Виж какво те яде – без ти да знаеш!
И узнай – как да се освободиш и предпазиш!


Терапевтичният и профилактичен Чай Veloci Tea е мощно средство, което ефективно очиства червата от паразити!

Днес нарушенията в екологията (вода, въздух, торове, радиация)
, бързото движение на големи маси от хора, нарушенията в ендоекологията (неправилно хранене, прекомерна употреба на лекарства, хронични стресови ситуации), водят до намален имунитет. Специалистите отбелязват глобално намаляване на имунитета на населението на света. Организмът престава да се бори с вирусите, бактериите, паразитите. Днес имаме безпрецедентно нарастване на вирусните инфекции (включително грип, синдром на хроничната умора, ХИВ, вирусна пневмония, хепатит). Още до преди десет години някои учени са смятаха, че паразитите не са толкова опасни, тъй като те тренират имунната система и поддържат баланса в организма. Но в последно време все повече поразява колко чудовищна става нашата екология, глистите, паразитите в такава среда стават все по-агресивни и силни. А нашата имунна система няма време да се бори с тях - нашият беден организъм работи само на оцеляване.

Става всеобщо известно, както в медицинската общност, така и в общността на Натуралното Здравеопазване, че всяко живо човешко същество на планетата има паразити, живеещи дълбоко в него. И в повечето случаи – по повече от един вид без даже да подозират! Хората са не по-застраховани от имунитета си в Съединените щати, отколкото на всякъде другаде в света. Вие не можете да убиете всичките паразити във вас! Вие можете само да ги държите под контрол. Секретът е да ги държим в минимално количество.

Ако никога не сте правили противопаразитно очистване най-вероятно имате от 3 до 5 фунта паразити в тялото си точно сега. Човешкото тяло може да служи за гостоприемник на над 1000 известни паразити. Най-често срещаните видове паразити са чревните паразити и особено паразитите на дебелото черво, но те могат да бъдат намерени във всички части на тялото ни, включително корените на миглите. Една добра причина никога да не се ползва обща козметика.

Този общ израз може да се окаже много по-уместен, отколкото осъзнаваме!
С типичната американска диета, опасно бедна на фибри, състояща се от големи количества преработени храни и тлъсти меса, рафинирани захари и много токсични химикали, редовното очистване на чревния тракт става абсолютно необходимо. Много хора обикновено се смущават при първото споменаване на очистване на дебелото черво. Без очистване на дебелото черво токсините се натрупват и се абсорбират в тялото, където те могат да причинят различни болести.
Бактериални и вирусни инфекции могат да бъдат внесени от заобикалящата ни среда или да пристигнат с нахлуващите паразити.
За съжаление, повечето програми за очистване от паразити са силно токсични и всяка е предназначена само срещу един вид паразит.

Именно тук, в помощ на нашия организъм идва мощно средство: Профилактичният и терапевтичен Чай Veloci
Tea е мощно средство както за очистване на организма от паразити, така и за цялостна детоксикация на организма - и той няма вредни странични ефекти (!) за разлика от повечето програми за очистване от паразити. Ето защо, чаят трябва да се приема редовно, тъй като ние сме постоянно в контакт с околната среда - а още Хипократ (бащата на медицината), казва: "Чревният тракт е дом за паразити.

Този филм дава нагледна илюстрация на горните думи на Хипократ, бащата на медицината:
Очистване-от-Паразитите_Какво-те-яде

За да се освободите и предпазите от паразити - на този уебсайт «Cancer Cure Clinic Online» натиснете „Поръчайте Чай” – линкът ще ви отведе към сайта на Компанията Whole Wellness Club
и поръчайте Чай!

За удобство – КАК да поръчате Чай - ползвайте следния видео-клип:
Natural Health-Care School – КАК да поръчате Чай? (HOW TO Order Tea?)
www.wwclub.us/HC.OrderTea.bg

За да научите как да получавате Чай безплатно, и дори да получавате добри комисионни (до 60%) а също и за техническа и друга помощ натиснете «контакт с нас» 

Системата Cancer Cure Clinic Online е нужна днес
на всеки човек
на планетата!
ЗАЩО?
Глобалните изменения в здравословно отношение в света в последните няколко десетилетия. 
ДНЕС ВСЕКИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ!

Прочетете също изследването на Свещеник Иоан (Василевски): ТРИ причини поради които с операция, лъчетерапия и химиотерапия не може да се излекува рак даже и теоретически.
И
- ЗАЩО Методиката на Шевченко ПОБЕЖДАВА
?


Тук логично възниква един ГОЛЯМ въпрос:
Защо да чакаме болестта да ни нападне и нанесе поражения, та чак тогава в паника да се чудим как да я лекуваме? - Профилактиката е много по-лесна от лекуването – и винаги подобрява качеството на живота!

- КАК да се предпазим от рак и множество други болести, охарактеризирани като неизлечими?
- ЗАЩО аз продължавам да ползвам Терапия Шевченко, след като вече нито аз нито мои роднини сме болни от рак?
- ЗАЩО постоянно прилагам Чаева Терапия Veloci Tea – за редовно провеждана детоксикация на организма?
ЗАЩО и всеки мой роднина и близък съветвам да прилага Wellness Стратегия на практика в своя живот?

На този ГОЛЯМ въпрос отговарям:
- ФАКТ: Ние живеем в един свят наситен с токсини. Всяка храна днес е претоварена с токсини! В супермаркетите не е възможно да се намери продукт, който да е напълно свободен от токсини от най-различен вид.
Практически невъзможно е токсините да бъдат избегнати – никакви диети не помагат, защото плодовете и зеленчуците не по-малко от месото са наситени с токсини (препарати за растеж и др.).
Единствения изход е ДЕТОКСИКАЦИЯ на организма! Тази детоксикация трябва да бъде редовно извършвана (!) – защото тя, в нашия живот днес, в този отровен свят в който живеем, е станала вече необходимост както кислорода за дишане.

Горчивата истина е тази – официална статистика на USA:
- В началото на 1900, един на всеки 20 души е имал рак
- През 1940, един на всеки 16 души е имал рак
- през 1970 г. – всеки 10-ти жител на планетата е имал рак
- през 2008 г. – всеки 3-ти
- за 2020 г. – прогноза:
всеки втори жител на планетата ще има рак! 
Тук, обаче, трябва да се има предвид следното нещо: Тези 50 % които няма да имат рак, не означава че ще бъдат здрави! Съвсем не! Те ще бъдат увредени от множество най-различни болести, идващи от токсините които са пръснати навсякъде в отровения свят в който живеем – в храните, в почвата, във водите, в окръжаващата среда.

Защо? Каква е причината за този безумен растеж на процента на раково болните?
Трябва да се знае:
1) Много малка част от случаите на ракова болест са по наследство.
2) Преобладаващото болшинство случаи идва от натрупването на токсини в организма.
Ако се изследва статистиката по-горе, то – даже и да се допусне че през 1970 г. всички случаи са били само по наследство и нито един по причина токсини (чисто теоретично допускане) – то дори и тогава ще се окаже че само 20 % от случаите са по наследство а другите 80 % са от токсини. Но това чисто теоретично допускане на практика е невъзможно. Следователно – случаите на рак в резултат натрупване на токсини са даже по-висок процент от 80%!
Статистиката за генетично наследения рак
Масово се цитират тези цифри –
5% до 10% само – всички останали случаи са от токсини.

Основната причина за този безумен растеж на раково болните е това че вече от десетки години в глобален мащаб е пусната в действие Програмата за унищожаване на 90 % от човечеството! И тази Програма не е някакъв призрак, или нощен кошмар – а тя е реалност, за която съвестните Медици в световен мащаб отдавна бият сигнал „Тревога!” – публикуват отчети, изследвания, статистика:
www.virt.us/PRP_bg
И, което е особено шокиращо, чудовищно, е че – тази програма действа на първо място чрез Системата за Здравеопазване!!! То ест – точно там, където човек отива с доверие и надежда да се излекува от болестта която го е постигнала – точно там той се сблъсква със смъртоносното действие на тази човеконенавистническа програма.

В Свещеното Писание този пред-апокалиптичен период, в който живеем ние сега, е охарактеризиран от Господа като начало на период на болестите: «това е начало на болестите» (Мат.24:8, Мк.13:8)


Ето защо – да се прила
гат на практика предпазни мерки в своя живот редовно – това в съвременния отровен свят е въпрос на оцеляване!
Ето защо аз и сам прилагам редовно в моя живот – и всеки мой роднина и близък съветвам да прилага Wellness Стратегия на практика редовно в своя живот – а това с няколко думи означава:
1) Терапия Шевченко (профилактичен вариант) – за цялостно укрепване на организма.
2) Чаева Терапия
Veloci Tea – за детоксикация на организма – редовно провеждана.

Печалното е това, че хората четат тези данни, четат информация, статистика, но не взимат предпазни мерки!
Хората чакат да се разболеят от рак (и ред други болести) – и чак след това започват в паника да се чудят как да се излекуват.
Те постъпват така неразумно защото всеки си мисли: „РАК – това се случва на другите – не на мен!” Това е много наивна надежда – всички които са умряли от рак, са разчитали точно на това! – а колко по-лесно е било да предприемат профилактични мерки – и да са живи!!!

Защо е нужно да чакаш болестта да те атакува и да ти нанесе вреда – и едва след това в паника да се чудиш как да се лекуваш? – Профилактиката е много по-лесна от лечението!

Освен това – много важно е да се подчертае и следното:
-
Чаева Терапия Veloci Tea – за детоксикация на организма, редовно провеждана, действа не само като профилактика! Това е най-мощният буустер (усилител) на Терапията на Шевченко при лечението на рак (от всеки тип)! Чаят Veloci Tea е показал на практика че работи в мощна синергия (съдействие) с Терапията на Шевченко и увеличава нейната ефективност в няколко пъти. В особено трудни случаи на рак двете Терапии заедно работят перфектно!

ЗАЩО това е най-мощният буустер и КАК действа този буустер?

Отговор: Чаевата терапия, като буустер, въобще не се намесва в самото лечение на Терапията на Шевченко – тя просто върши това, за което е предназначена!

Ето тук по-детайлно обяснение от отец Иоан по въпроса – как става това:
Най-често причината на рака е тази че организимът е токсичен. Дори и с добре избрана храна – а още повече с лоша – с течение на времето вътре в червата се натрупва токсичен отпадъчен материал – токсините се абсорбират в кръвния поток и отравят целия организъм.

Тези натрупани токсини провокират организма да генерира ракови клетки. Терапията на Шевченко върши своята работа – лекува организма от рак – обаче организмът е същият, провокацията е същата – тогава и резултатът е същият = организмът продължава да генерира ракови клетки. При тази борба, ако се премахне постоянната провокация, идваща от токсините, това ускорява, усилва, увеличава ефекта от лечението. Затова освен провеждането на противораковата терапия – която елиминира рака, нужно е още да се премахне и провокацията – токсичния товар. Това е което подпомага действието на терапията и увеличава терапевтичния ефект. И тук Чаят Veloci Tea идва на помощ със своя мощен детоксикационен ефект.

Това е основната причина, поради която настоятелно ви съветвам
1) Да приложите Чаевата Терапия успоредно с Терапията на Шевченко – за да се излекувате успешно от рак, или да се предпазите ако нямате такъв.
2) Да прилагате редовно за вас самите, във вашия живот,
Wellness Стратегия – и най-вече:
- Терапия Шевченко (профилактичен вариант) – за цялостно укрепване на организма.
- Чаева Терапия
Veloci Tea – за детоксикация на организма – редовно провеждана.
Това правя аз за себе си – това същото препоръчвам и на вас.


Надявам се че ще счетете тази информация много полезна - както за вас така и за вашите близки!

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ЧАЙ?

На този уебсайт Cancer Cure Clinic Online натиснете „Поръчайте Чай” – линкът ще ви отведе към сайта на Компанията
Whole Wellness Club – където става поръчката на терапевтичния Чай.

За удобство – КАК да поръчате Чай - ползвайте следния видео-клип:
Natural Health-Care School – КАК да поръчате Чай? (HOW TO Order Tea?)
www.wwclub.us/HC.OrderTea.bg

За да научите как да получавате Чай безплатно, и дори да получавате добри комисионни (до 60%) а също и за техническа и друга помощ натиснете «контакт с нас»

  

Следните раздели и документи от „Wellness Стратегия” представляват интерес предимно за специалисти в областта на
- Онкологията,
- Генетиката,
- Микробиологията,
- Холистичната Медицина,
- Терапевтична и Профилактична Медицина,
- Изследователи в тези области

1. За повече детайли – за да узнаете:
- ЗАЩО е възможно съществуването на Универсални Лекарства?
И ЗАЩО такива Универсални Лекарства се явяват:
а) Чаевата Лечебна Профилактика на Др Миллер – и
б) Терапията на Шевченко – в нейния лечебен и профилактичен варианти
Четете в следната част от
Wellness Стратегия:
Универсалността”. Свещенник Иоан (Василевски)

2. За повече детайли – за да узнаете:
- ЗАЩО методите, или по-правилно – ОПИТИТЕ - на доминиращата медицина за лекуване на рак търпят пълно поражение? ЗАЩО не е възможно да се постигне излекуване на рак по начините по които се опитва да лекува доминиращата медицина - даже и теоретично!
- КОЙ е безотказният КЛЮЧ чрез който може да се провери несъмненно дали един или друг метод (рекламиран в интернет или другаде) действа или не?
- КОЕ е първото условие което трябва да спазим, ако искаме да открием лекарство против рак, което действително да лекува рак - ОКОНЧАТЕЛНО?
Четете в следната част от
Wellness Стратегия:
Генетическият Биомеханизъм На Суицид”. Свещенник Иоан (Василевски)
 

 

 

КОЛКО ВРЕМЕ ОЩЕ
ще можем ние

да развиваме с воя бизнес
в компанията 
Whole Wellness Club,
и във всеки друг нет-маркетинг,
и във всяка платена работа,
и въобще -
колко време още ще можем ние
да купуваме или да продаваме?

 
 


ПРЕДОТВРАТЕТЕ рака СВОЕВРЕМЕННО! 
Предотвратете го
с профилактика, която е 
ПРОВЕРЕНА и
ДОКАЗАНО ДЕЙСТВА

1. Чаева Терапия и Профилактика на Др. Милер - с мощен 
терапевтичен и профилактичен ефект и освобождаване
от излишно тегло

2. Профилактика на основата на Методологията
на 
Николай Шевченко


Получете информация
- в детайли и
безплатно -
за превантивните лечения - как действат 
- КОЕ от тях
да се приложи
в зависимост от случая.

Запишете ID кода на сайта:
i120717002
и натиснете за
к
онтакт с нас >>

 
 
Даже и да нямате рак сега,
вероятността да го развиете в бъдеще е в съотношение
ЕДНО към ДВЕ = 1 to 2  !
защото всеки 1 от 3-ма жители на нашата планета страда, или ще страда от рак в течение на своя живот. 
 
Обмислете сериозно!

ПРЕДОТВРАТЕТЕ рака НАВРЕМЕ!
Предотвратете го
с профилактика, която
е ПРОВЕРЕНА и
ДОКАЗАНО ДЕЙСТВА

 
 Ако имате диагноза
РАК:

- Не чакайте!
- Не впадайте в паника!
А – ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ – еще СЕГА!

Огромно множество хора като вас – се излекуваха
НАПЪЛНО И ОКОНЧАТЕЛНО
и сега те са ЖИВИ!
Бъдете и вие един от тях –ЖИВИ И ЗДРАВИ!
и това е БЕЗПЛАТНО!
Започнете СЕГА! и живейте!

Запишете ID кода на сайта:
i120717002
и натиснете за
к
онтакт с нас >>

 
  

 
 


КАК
да спечелите пари
като печелите
здраве!


Не желаете да изразходвате време за да помагате
на хората безвъзмездно? 
Е добре! Нищо лошо!
Тогава започнете
И ВИЕ СЪЩО
да печелите
в близките месеци

$ 980 и даже повече всеки месец
- докато помагате
на хората да се излекуват
от рак окончателно и
безплатно
за тях

E-mail:
Име:
Фамилия:
Пол: 
 

Вие можете да поръчате за себе си също такъв сайт
като този
с голямо намаление
Тази акция ще бъде
за кратко време!
Побързайте!

За да ПОРЪЧАТЕ САЙТ:

1. Запишете моя код за намалението
:
i120717002
(ще ви потрябва за да го въведете във формата за поръчката)

2. После
натиснете този клавиш тук долу:


 

 
| Условия за ползване |

Copyright © 2010 All Rights Reserved.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Всяко неауторизирано заимстване
на текстове, изображения и други материали от този сайт
или на част от тях, може да бъде подложено на санкции
по закона на Европейската Общност
© Neanidis EU 2010

c