ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Τ
ρεις Λόγοι
γιατί με τη χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία δεν μπορεί να θεραπε
υτεί ο καρκίνος, ακόμα και θεωρητικά;
+ Ιερεύς Ιωάννης (Vasilevski)

This site is supported and popularized by survivors who already beat cancer and volunteers

       

 

  

 

ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - Τρεις Λόγοι - γιατί με τη χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία δεν μπορεί να θεραπευτεί ο καρκίνος, ακόμα και θεωρητικά;
Και
- ΓΙΑΤΙ Η μεθοδολογία του Σεφτσένκο ΝΙΚΑΕΙ;

 


Ο τρόπος της πλήρης και οριστικής θεραπείας είναι μέσω της θεραπείας του Σεφτσένκο. Αυτή η θεραπεία είναι παγκοσμίως γνωστή με αυτό το όνομα, αλλά αυτή επιτυγχάνεται από μια ομάδα επιστημόνων και έχει αναγνωριστεί από την επίσημη ιατρική Επιτροπή της Ρωσίας το 1997, όταν και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας № 2075313 (13), C1 έχει επίσης εκδοθεί.
Αυτό είναι το πρωτότυπο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας και, ως εκ τούτου είναι στα Ρωσικά:
http://www1.fips.ru/fips_servl/fips_servlet?DB=RUPAT&rn=3725&DocNumber=2075313&TypeFile=html

Όταν κάποιος προτείνει στο φίλο σας ή συγγενή ασθενή με καρκίνο να κάνει
α) εγχείρηση και/ή β) χημειο-"θεραπεία" - θα πρέπει να γνωρίζετε και να προειδοποιήσε
τε ότι είναι θανατηφόρα!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι Αμερικανοί δικαιωματικά έχουν καλέσει την χημειοθεραπεία kill-him-"therapy" = σκότωσέ-τον-θεραπεία.

Γνωρίζω ότι ορισμένοι γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι μπορούν να αντιδράσουν, ΑΛΛΑ - το ερώτημα είναι:
- Πόσοι άνθρωποι είχαν θεραπευτεί από καρκίνο, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους τους;
- Μήπως
αυτοί γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι έχουν θεραπεύσει τουλάχιστον ΕΝΑ άτομο πλήρως και οριστικά; Ας μην πάμε σε φλυαρία παραμύθια και μύθους της ύφεσης - επεσήμανα με σαφήνεια και ακρίβεια: Μήπως είχαν θεραπεύσει πλήρως και τελικά τουλάχιστον ΕΝΑΝ άνθρωπο;

Ρωτάω επίμονα
α) επειδή αυτό είναι το πιο σημαντικό ερώτημα (και ό, τι άλλο είναι ιστορίες και φλυαρία) και
β) επειδή, με τη βοήθεια του Θεού και με την θεραπεία του Σεφτσένκο,
έχω θεραπεύσει τη μητέρα μου και πολλούς άλλους ανθρώπους - και τώρα είναι όλοι ζωντανοί και μπορούν να έρθουν σε επαφή - μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ...
Και όλοι αυτοί οι γιατροί και οι νοσηλευτές -
ρωτάω αν έχουν θεραπεύσει τουλάχιστον ΕΝΑ άτομο από καρκίνο - πλήρως και οριστικά, όπως έχω θεραπεύσει τη μητέρα μου και πολλούς άλλους ανθρώπους;

Η αληθινή απάντηση είναι: ΚΑΝΕΝΑ!
Και δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν θεραπευτεί ούτε ένα άτομο - αλλά επίσης δεν μπορούν να θεραπεύ
σουν ούτε ένα άτομο - ακόμη και θεωρητικά!
ΓΙΑΤΙ;
 
- Γιατί η κυριαρχούσα ιατρική χάνει τον πόλεμο κατά του καρκίνου - κάθε φορά;
- Γιατί 
η κυριαρχούσα ιατρική και όλοι αυτοί οι χιλιάδες "μέθοδοι" στο YouTube δεν μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο (κάθε είδους) ακόμα και θεωρητικάΕίναι αδύνατο! Ακόμα χειρότερα - θα επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση του ασθενή - γιατί;
ΚΑΙ
- ΓΙΑΤΙ 
η μεθοδολογία του
Σεφτσένκο 
ΝΙΚΑΕΙ;

Απάντηση ΠΡΩΤΗΔιότι οι μέθοδοι της κυριαρχούσας ιατρικής (εγχείρηση, χημειοθεραπεία, ακτινοβολίες) είναι αναγωγικές.
Ο καρκίνος όμως δεν είναι αναγωγικό φαινόμενο  είναι ολιστικό φαινόμενο!  
Έτσι κάθε προσπάθεια να εφαρμόσει κανείς αναγωγικές μεθόδους
 
σε ένα ολιστικό φαινόμενο είναι καταδικασμένη να αποτύχει!
Αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Είναι αδύνατο να πετύχει κανείς, ούτε θεωρητικά!
Ενώ η Μεθοδολογία του Σεβτσένκο είναι ολιστική!

Για να το πω πιο απλά:
-
 ο καρκίνος δεν είναι αρρώστια ενός συγκεκριμένου μέρους του σώματος, δηλαδή δεν είναι μια επιμέρους αρρώστια.
- ο καρκίνος είναι αρρώστια ολόκληρου του σώματος, σε γενετικό επίπεδο. Και αυτό είναι ένα κοινό σημείο όλων των τύπων του καρκίνου. 
Είναι αδύνατο να καθαρίσεις ολόκληρο το σώμα κόβωντας κομμάτια του και καρκινώματα. 
Επιπλέον  τα καρκινώματα είναι τόσα πολλά και τα περισσότερα δεν είναι καν ορατά! Εξάλλου - όσον υπάρχει ελάττωμα στο γενετικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός έχει την προδιάθεση να παράγει καρκινικά κύτταρα συνεχώς.

Αυτή είναι μια απλή αλήθεια! Και ο γιατρός τη γνωρίζει. Ή τουλάχιστον θα πρέπει να τη γνωρίζει! Ωστόσο, δεν θα εκπλαγείτε αν ο ίδιος δεν το ξέρει. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αναλφάβητοι γιατροί που σκοτώνουν τους ανθρώπους - λόγω της άγνοιας τους.

Αν ξέρει αυτήν την απλή αλήθεια ο ίδιος συνήθος λέει: "Με την κοπή του όγκου εμείς θα συνεχίσουμε την ζωής σας σε όσον έχετε ζωή."

Είναι λάθος και πάλι! Ως εκ τούτου ακολουθεί:

Απάντηση ΔΕΥΤΕΡΗ:
Με τις μεθόδους της κυριαρχούσας ιατρικής (εγχείρηση, χημειοθεραπεία, ακτινοβολίες = αναγωγικές μέθοδοι) είναι αδύνατον να θεραπευτεί οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου έστω και θεωρητικά! Γιατί αυτοί οι μέθοδοι σκοτώνουν καρκινικά κύτταρα - και αυτό είναι νέκρωσης! (Νέκρωσης: θάνατος των κυττάρων μέσω εξωτερικής επέμβασης).

1) Οποιαδήποτε μέθοδος που σκοτώνει καρκινικά κύτταρα μέσω νέκρωσης δεν μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, ούτε καν θεωρητικά, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιταχύνει τον θάνατοτου οργανισμού, ενεργοποιώντας τον μηχανισμό άμυνάς του = οδηγεί τον οργανισμό στην αποκατάσταση αυτών των νεκρών κυττάρων και στην αναπαραγωγή τους.
Έτσι ο οργανισμός σκοτώνει τον εαυτό του με καρκίνο.

Αυτό ακριβώς είναι ό, τι έχω ονομάσει The Genetical Biomechanism Of Suicide (Η Γενετική Εμβιομηχανική της Αυτοκτονίας)
>>> Πηγαίνετε στο τέλος τη
ς ιστοσελίδας και κατεβάστε το δωρεάν.

Κάθε φορά που ο γιατρός προσπαθεί να θεραπεύσει τον καρκίνο σκοτώνοντας καρκινικά κύτταρα μέσω της νέκρωσης, ξεκινά μια μάχη όχι εναντίον του καρκίνου (όπως νομίζει), αλλά: 
- εναντίον του ίδιου του οργανισμού,
 
- εναντίον του μηχανισμού άμυνάς του, 
- εναντίον της φύσης. 
Αυτή η μάχη είναι ΧΑΜΕΝΗ πριν καν αρχίσει!

ΚΑΝΕΝΑΣ Ιατρός δεν μπορεί να εναντιωθεί σε αυτή την έρευνα μου (σημ. π. Ιωάννης Vasilevski)! Αυτό είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια! Ως εκ τούτου - πολλοί Ιατροί μιλούν για απόπτωσης - αλλά δεν ξέρουν την επίτευξή της!

Μόνο η μέθοδος του Shevchenko δεν σκοτώνει τα κύτταρα με νέκρωση! Ο καρκίνος (κάθε τύπος κακοήθους καρκίνου) είναι ολιστικό φαινόμενο - και η θεραπεία του Σεφτσένκο τον θεραπεύει σε γενετικό επίπεδο - ενεργοποιεί τη σύνθηματική απόπτωσης (που είναι ένας φυσικός κυτταρικός θάνατοςπρογραμματισμένος στα γονίδια του οργανισμού). Έτσι απομακρύνει τα καρκινικά κύτταρα με έναν τρόπο που είναι γενετικά προγραμματισμένος στον ίδιο τον οργανισμό, που είναι εσωτερικός και φυσικός γι 'αυτό - και έτσι το σύστημα άμυνας του οργανισμού δεν είναι ενεργοποιημένη για αποκατάσταση νεκρομένων καρκινικών κυττάρων - και ο οργανισμός θεραπεύεται στην ολότητα του.  
Αυτό είναι ένα κοινό σημείο που ενυπάρχει σε κάθε τύπο καρκίνου.


Έτσι, όπως είπα: ΚΑΝΕΝΑΣ ιατρός δύναται να εναντιωθεί σε αυτό το έρευνα μου! Αυτό είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια! Ως εκ τούτου - πολλοί ιατροί μιλούν για απόπτωσης! - Αλλά δεν ξέρουν πώς να τη πετύχουν!
Μόνο η μέθοδος του Σεφτσένκο το κάνει!

Η αλήθεια είναι γνωστή: Κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει καρκίνο με τις τρεις μεθόδους της αναγωγιστικής Ιατρικής - χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση - αδύνατο! Ούτε θεωρητικά! Επειδή κανένας από αυτά δεν μπορεί να αφαιρέσει - τη γενετική προδιάθεση του οργανισμού να παράγει καρκινικά κύτταρα! Και οι Ιατροί το γνωρίζουν - έτσι κανείς από αυτούς δεν μπορεί να σταθεί ενάντια και να πεί: "π. Ιωάννη, κάνετε λάθος - εγό μπορώ να το κάνω"!

Για μια ακόμη επιβεβαίωση της γνησιότητας αυτών των δύο απαντήσεις - θα παραθέσω παρακάτω τι λέει ο αμερικάνικος γιατρός Δρ Peter Glidden.
Εδώ στο βίντεο ο Δρ Peter Glidden εξηγεί γιατί είναι αδύνατο να θεραπευτεί ο καρκίνος, χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, ακόμη και θεωρητικά - και λέει:

Η χημειοθεραπεία είναι μια σπατάλη χρημάτων -
www.virt.us/Glidden-Chemotherapy

Το μόνο πράγμα που μπορούν να επιτύχουν - είναι μια ύφεση. Και η ύφεση είναι μόνο στα 3%  των περιπτώσεων - αυτό είναι US στατιστικά! - όπως αναφέρει παραπάνω ο Δρ Peter Glidden.
Ωστόσο, όταν η νόσος ξυπνήσει από την ύφεση - επέρχεται θάνατος από καρκίνο! Δηλαδή - δεν έχουν θεραπεύσει τίποτα! Έτσι, αυτά τα 3% της "επιβίωσης" - είναι 100% ψεύτικα!

Ωστόσο, ακόμα και αν υποθέσουμε, όπως σωστά τα στοιχεία των επισήμων στατιστικών των ΗΠΑ ότι δήθεν η χημειοθεραπεία σε 3% των περιπτώσεων λειτουργεί, και αν ελπίζετε για ύφεση σ αυτά τα 3% των περιπτώσεων και εφαρμόσετε χημειοθεραπεία, τότε αυτό το παιχνίδι με τα στατιστικά εδώ σε τι μοιάζει! Σύμφωνα με Αεροναυπηγός Μηχανικός Βιτάλι Μπορίσοβιτς, ο οποίος νίκησε το καρκίνο με τη θεραπεία του Σεφτσένκο - είναι σαν να έχετε αποφασίσει να παίξετε ρώσικη ρουλέτα με πολυβόλο:
- Βάζετε στην ταινία 100 σφαίρες, 3 εκ των οποίων δεν λειτουργούν
- Βάζετε την κάννη του πολυβόλου στο μέτωπό σας
- Και τραβάτε τη σκανδάλη ...
Αυτή είναι η χημειοθεραπεία! ...

Απάντηση ΤΡΙΤΗ:
- Η αλήθεια είναι γνωστή: Κανείς δεν μπορεί να σας θεραπεύσει με τις τρεις μεθόδους της αναγωγιστική Ιατρικής - χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και χειρουργική επέμβαση - αδύνατο!
Ούτε θεωρητικά!!! 
Γιατί;
ΔΙΟΤΙ: Δεν τις έχουν καν σχεδιάσει για να σας θεραπεύσουν!!! 
ΟΧΙ, δεν είναι σχεδιασμένοι για να σας θεραπεύσουν - έχουν σχεδιαστεί: 
α) για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των φαρμακευτικής επιχείρησης (αυτή είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο και η δεύτερη στην κερδοφορία είναι η επιχείρηση με τα όπλα). 
β) για να εξυπηρετούν το μαλθουσιανό πρόγραμμα για την καταστροφή του 90% της ανθρωπότητας που το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί κατά κύριο τρόπο από το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.
 Sic! 
www.virt.us/PRP_gr
Λόγω αυτού του προγράμματος (στατιστικές ΗΠΑ):
- Το 1970 - κάθε 10το πρόσωπο στον πλανήτη είχε καρκίνο
- Το 2008 - κάθε τρίτο πρόσωπο στον πλανήτη είχε καρκίνο
- Το 2020 - η πρόγνωση είναι: κάθε δεύτερο άτομο στον πλανήτη θα έχει καρκίνο
Εδώ, όμως, ο καθένας θα πρέπει να σημειώσει το εξής πράγμα: Εκείνοι 50% που δεν θα έχουν καρκίνο, δεν σημαίνει ότι θα είναι υγιής! Καθόλου! Θα θιγούν από πολλές διάφορες ασθένειες που προέρχονται από τις τοξίνες που είναι διάσπαρτα σε όλο το δηλητηριασμένο κόσμο στον οποίο ζούμε - στα τρόφιμα, στο έδαφος, στα νερά, γενικά στην περιβάλλουσα περιοχή.


Π
οίος είναι ο σωστός τρόπος για να δράσουμε;

Απάντηση 1:
- Εάν έχετε καρκίνο - διαβάστε το βιβλίο του Σεφτσένκο και αρχίστε τη θεραπεία.
- Και αν δεν έχετε καρκίνο - κάνετε μόνοι σας την προφυλακτική πορεία της θεραπείας!
Από αυτό εσείς όχι μόνο δε θα χάσετε τίποτα (η θεραπεία δεν έχει επιβλαβείς παρενέργειες) - αλλά από αυτό μπορείτε μόνο να κερδίσετε. Αυτή η θεραπεία δεν είναι μόνο να σας προστατεύει από τον καρκίνο, αλλά θεραπεύει διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν έχουν ακόμη δείξει τα συμπτώματά τους, θεραπεύει τις αλλεργίες - και γενικά ενισχύει τον οργανισμό στο σύνολό του. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς να διεξάγετε σωστά τη θεραπεία/προφύλαξη >>>

Απάντηση 2:
- Για σας και για κάθε άτομο στον πλανήτη είναι απαραίτητη αποτοξίνωση του οργανισμού. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές τοξίνες, η αποτοξίνωση έχει γίνει μια αναγκαιότητα για όλους - όπως το οξυγόνο για την αναπνοή!
Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες που το θεραπευτικό και προφυλακτικό τσάι του Δρ Μίλερ (ή Velocitea) παρέχει - τις θεραπευτικές δυνάμες του!

+ Ιερεύς Ιωάννης (Vasilevski)

 


 

The following sections and documents of the "Wellness Strategy" are of interest mainly to specialists in the field of
- Oncology
- Genetics,
- Microbiology
- Holistic Medicine
- Therapeutic and Preventive Medicine,
- Researchers in these 
fields

1. For more details - to 
find out:
- WHY 
is the existence of a Universal Cure possible?
A
ND WHY such Universal Cures are:
a) 
The Tea Remedial Prophylaxis of Dr. Miller - and
b) 
The Therapy of Shevchenko - in its therapeutic and prophylactic versions
Read the following section of Wellness Strategy:
"The Universality", Priest John (Vasilevski)

2. For more details - to learn:
- WHY 
the methods, or more correctly  THE ATTEMPTS  of the dominant medicine of the treatment of cancer fail completely? WHY it is not possible to achieve the cure of cancer by the ways the dominant medicine is trying to cure it - even theoretically!
- W
HICH is the unfailing KEY with which you can check if one or another method (advertised on the internet or elsewhere) works or not?
- 
WHAT is the first condition that must be met if we want to find a cure for cancer that really cures cancer - DEFINITELY?
Read the following section of Wellness Strategy:
"The Genetical Biomechanism Of Suicide", Priest John (Vasilevski)

 

HOW LONG TIME will we be able
to develop our business in the company Whole Wellness Club, and in any network marketing, and in any paid employment, and generally how long we will be able to buy or to sell?

 
 


PREVENT cancer IN TIME
- with a PROPHYLAXIS which has been VERIFIED and PROVEN EFFECTIVE

1. The Tea prophylaxis of
Dr Miller That has a powerful
prophylactic
and
weight loss effect
!

2. The prophylaxis based on the Methodology of
N. Shevchenko


G
et information - in detail and
for free
- about the preventive treatments: the effect of the one and the other prophylaxes - how they work - WHICH one of them to apply depending on the case.

press here >>>
to Contact Us


  

 
 
E
ven if you do not have
cancer NOW,
the possibility to develop it
in the future, is

ONE
to TWO = 1 to 2  !

because
1 out of every 3 citizens on the planet
has or will have cancer
in their lifetimes 

Reconsider!

PREVENT cancer IN TIME - even before it manifest - prevent it with a PROPHYLAXIS
which has been VERIFIED
and PROVEN
 EFFECTIVE 
 


If you were diagnosed with cancer:
- Do not wait!
-
Do not panic!
TAKE MEASURES NOW!

A huge number of people
like you got completely cured and are ALIVE! Be one of them -
ALIVE AND WELL
!
and it is FREE!
Start NOW! and
LIVE!

press here >>>
to Contact Us


   

  

 
 
HOW to
gain money
while gaining health!


You do not want to waste time and give help for free?
- OK! Nothing wrong!

YOU TOO Earn
in the coming months

$ 980 and even more
per
month

- while helping people
to free themselves from cancer permanently at no cost for them

Find out HOW!

E-mail:
First name:
Last name:
Gender:
 
  | Terms Of Service |

Copyright 2010 All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Any unauthorized borrowing
of the text, images and other materials on this site
or any part of them may be subject to sanctions
under the law of the European Community
Neanidis EU 2010